باقالی پلو با ماهیچه (آموزش آشپزی)

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه (آموزش آشپزی)
برای آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به ادامه مطلب بروید
باقالی پلو با ماهیچه مواد لازم ۱۰۰۰گرم برنج ایرانی ۵۰۰ گرم ماهیچه گوسفندی ۳۰۰ گرم شوید خشک ۴۰۰ گرم باقلا سبز ایرانی ۱ (متوسط) – پیاز سرخ شده ۱ قاشق چای خوری زعفران ۱ فنجان روغن هسته انگور فنجان – نمک و فلفل طرز تهیه ۱. برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. ۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود. ۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. ۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. ۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. ۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. ۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ۸. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. ۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. ۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *