روش تهیه نودل سرخ کرده با مرغ و سبزیجات
نودل را میتوان به روشهای مختلفی طبخ کرد این بار روش پیشنهادی ما را تجربه کنید.
مواد لازم:
نودل: یک کاسه بزرگ؛ طبق دستور پشت پاکت، پخته شود.
سینه مرغ: یک دوم پیمانه، پخته شده و به شکل مربع در آورده شود.
تخممرغ زده شده و پخته شده: ۲ عدد
سبزیجات مخلوط : یک پیمانه ( هویج رنده شده، لوبیای خرد شده، فلفل دلمهای)
سیر: ۶- ۴ حبه، کاملا ریز شود.
پیاز: ۲ عدد، خرد شود.
زنجبیل خرد شده تازه: یک قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق چایخوری
چاشنی مرغ: یک بسته کوچک
سس فلفل: ۲ قاشق چایخوری یا مقداری جهت طعم دادن
کچاپ گوجهفرنگی: ۳ چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن گیاهی: ۶- ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• ابتدا درون یک تابه روی حرارت متوسط سیر را کمی تفت داده سپس پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را تفت دهید.
• سبزیجات مخلوط را به مخلوط درون تابه اضافه کرده و مقداری دیگر آنها را تفت دهید و کمی نمک و فلفل را به ظرف اضافه کنید.
• قطعات مرغ را به مخلوط اضافه کنید.
• یک قاشق چایخوری سس سویا، کچاپ، سس فلفل را به درون ظرف بیافزایید.
• نودل های پخته شده را به همراه چاشنی مرغ و مابقی سسها به مخلوط اضافه کنید.
• نمک و فلفل و تخممرغهای زده شده و پخته شده را به ظرف اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و کمی دیگر نیز آنها را حرارت دهید.