موارد مهم در افطار در ماه مبارک رمضان

موارد مهم در افطار در ماه مبارک رمضان

نکاتی برای غذا و نوشیدنی های افطاری در ماه مبارک رمضان

افطار در ماه مبارک رمضان

۱- وعده افطار، معادل همان وعده صبحانه‌ ای است که در روزهای عادی می ‌خوردید؛ پس بهتر است به حضور تمام ‌گروه‌ های غذایی در این وعده غذایی ‌تان توجه کنید.

۲- روزه ‌تان را می ‌توانید با یک استکان شیر گرم یا چای کمرنگ و ۲ عدد خرما یا یک قاشق غذاخوری عسل (طبیعی) باز کنید.

۳- می‌ توانید چند برش نان سنگک را همراه با ۴۵ گرم پنیر و چند برش گوجه‌ فرنگی و خیار و یک عدد گردو در این وعده میل کنید و البته می ‌توانید پنیرتان را از قبل با گردو یا سایر مغزها و سبزیجات معطر مخلوط کرده و طعم‌ دار کنید.

۴- انواع سوپ‌ های سبک مانند سوپ شیر نیز انتخاب مناسبی برای وعده افطاری هستند؛ البته در خوردن آن ها زیاده‌ روی نکنید تا حجم معده ‌تان پُر نشود و اشتهای تان برای خوردن سایر غذاها از میان نرود.

۵- اگر احساس سنگینی یا دل ‌درد کردید، کمی ‌صبر کنید و سپس کاسه ‌ای ماست که با کمی ‌جوانه‌ گندم و پودرمغزها (مانند مغز ‌پسته، بادام و کنجد) مخلوط کرده ‌اید، میل کنید. حتی مخلوط ماست و انواع میوه‌ های فصل هم انتخاب مناسبی برای این وعده هستند.

۶- برای شام بهتر است از منابع پروتئینی استفاده کنید؛ البته از انواع کم‌ چرب. به طور مثال، تکه ‌ای ماهی یا سینه ‌مرغ کبابی همراه با انواع سبزیجات بخارپز شده مانند هویج، لوبیا سبز، نخود فرنگی و ذرت.

۷- حتما بین افطار تا شام ۲ تا ۳ واحد میوه میل کنید تا در پایان این ماه دچار کمبود انواع ویتامین ‌ها نشوید.

۸- در وعده افطار، زیاد چای نخورید؛ زیرا این نوشیدنی مُدر است و ممکن است شما را به کم‌ آبی مبتلا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *