سوپ پیازچه (آشپزی)

سوپ پیازچه (آشپزی)

سوپ پیازچه (آشپزی)

سلام دوستان دیدم توی این هوای سرد و فصل سرما خوردگی و با توجه به اینکه پیاز و پیازچه خیلی از سرما خوردگی جلوگیری میکنه این سوپ رو برای شما میذارم امیدوارم خوشتون بیاد .
مواد لازم :
آب‌مرغ= یک لیوان
پیازچه= ۲۰۰ گرم
قارچ=۱۵۰ گرم
هویج=دو عدد
جو پرک=۱/۵ پیمانه
شیر =یک لیوان
خامه =سه قاشق سوپخوری
آبلیمو، نمک و زردچوبه= به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *